Колие Детелина с циркони

Сърцата на детелината и символът на късмета се сливат в едно с това красиво колие във формата на детелина. Комбинацията от изящество и символично значение на това бижу го прави не само уникално, но и вълнуващ израз на чувствата ви.

 

Магнитна връзка на сърцата: Колието е изобразено с четири сърца, които се сливат, образувайки символа на детелината. Те са свързани чрез магнит, който дава възможност на две визии на колието.

 Детайлите върху колието са украсени с блестящи циркониеви камъни. Техният блясък добавя допълнително изисканост и привлича вниманието към бляскавия вид на колието.

 

Символ на късмета и любовта: Детелината носи късмет и щастие, докато сърцето е символ на любовта. Това колие е идеалният сбор на символи, които ви напомнят за важните неща в живота.

 

Удобно за носене: Колието е леко и удобно за носене цял ден. Възможността за регулиране на дължината на верижката позволява да се приспособи към вашите предпочитания.

 

Перфектен подарък: Това колие е перфектният подарък за специален човек във вашия живот. Бижуто е подходящо за рожден ден, юбилей, Деня на влюбените или просто като жест на обич и внимание.

 

Размер на детелината сгъната: 1.5 см. x 1.5 см. 

Размер на детелината разгъната: 3,5 см.

Дължина на колието: 41 см. + 6 см. удължител

 

Колието пристига във велурена торбичка за подарък. 

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!