Куче Робот играчка с дистанционно

Представяме ви нашето иновативно и забавно детско куче робот, оборудвано с дистанционно управление, което ще превърне играта на вашето дете в истинско приключение! Този вълнуващ продукт предоставя множество възможности за забавление. 

 

С дистанционното управление родителите и децата могат да използват множество команди за управление на кучето. Той се движи с лекота, реагира на различни команди и предоставя на децата възможността да поемат контрол над техните собствени игри. Режимът за програмиране позволява на малчуганите да създават последователности от команди, които кучето ще изпълнява, подпомагайки тяхното логично мислене.

 

С интересни и забавни звуци, както и мелодии, кучето не само учи, но и предоставя на децата приятно звуково преживяване. Движението на главата, опашката и лапите на кучето придава на играчката още по-реалистичен вид и го прави още по-забавно за игра.

 

Този чудесен продукт е отличен начин за вашето дете да се забавлява, развива и научава през играта. Съчетавайки забавление и образование, нашето детско куче робот с дистанционно управление е идеалният подарък за малките любопитни умове.

 

Батерии: вградена батерия за кучето робот и 2 х 1,5V АА за дистанционното (на са включени в комплекта).

Размери: 16,5 х 12 х 23 см.

 

Подходящо за деца над 3 години.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!