Магическа Лампа Проектор Звездно Небе

Нощна лампа за детска стая с проектор на звездно небе и планетариум, който разполага с 5 приставки + опция въртенe 360°

 

Приказна детска лампа с регулиране на силата на светлината, което позволява нежно и деликатно осветление в детска стая или спалня. 

 

 

Магическа Лампа Проектор Звездно Небе, която прожектира планети и звезди, любимият и необятен за тях космос вече в тяхната стая. 

 

 

Лампата разполага с 5 приставки + опция въртене: 

 

- Планетариум 

- Звездно небе

- Котета с цветя

- Happy Birthday 

- Океан

 

 

 

Понякога вечер децата са твърде превъзбудени от игрите през деня и трудно се успокояват, което им пречи да заспят.

Ако в стаята е тъмно в този момента това може да предизвика страх у тях и да им е още по-трудно да заспят. С нашата Магическа Лампа Проектор Звездно Небе детето няма да изпада в паника и ще има лек и пълноценен сън. 

 

 

Опцията въртенe 360° също спомага за успокоението и релаксацията. 

Регулирането на силата на светлината с 3 степени предотвратява твърде силна светлина, която може да попречи на съня на детето.

 

 

2 опции за захранване:

 

- USB Кабел

- 3 бр. батерии 1.5V AA (не са включени)

 

Размери: 13,3 см х 12,7 см.

 

 

 

Не само забавлението, но и комфорта и спокойствието на нощта.

 

Повечето деца (момичета и момчета) се характеризират със страх от тъмнината. Тази типична детска фобия продължава относително дълго време, принуждавайки родителите да намерят начини внимателно да осветят спалнята на децата си.

 

Какъв вариант за осветление на стаята бихте избрали?

 

Това зависи главно от личните предпочитания на детето. Изберете светлина, за да се чувства комфортно и спокойно през нощта. Проекторът за звездно небе е отлично решение за деца от всякакъв пол и възраст. Той не само излъчва необходимата светлина, но и оформя очарователно небе по тавана и стените на стаята. Движещите се цветни светлини създават невероятен комфорт и положителни емоции. Вашето дете веднага ще забрави страшното чудовище и ще се съсредоточи върху огромното пространство.

 

Прожекционната лампа е новост, която може да разреши страха на децата от тъмнината. Освен това почти всяко дете се интересува от космоса и неговите светлинни тела – звезди, луни, далечни галактики и планети. Меко светещо събитие, придружено от непрекъснат лек танц, ще ви накара да заспите много по-бързо от обикновено. С помощта на компактен LED прожектор звездно небе можете не само да привлечете любимите си хора, но и по-важното, да донесете комфорт и спокойствие на тях и себе си през нощта. Ще можете да си спестите безкрайно четене на приказки, като същевременно гарантирате, че детето ви спи спокойно и дълбоко. Просто оставете проектора да проектира своето звездно светлинно шоу и продължете деня.

 

 

 

Подари спокоен сън сега! 

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 90 лв.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!