Статии

5 ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЖЕНА

На всеки се е случвало да трябва да избере на жената до себе си подарък, а понякога това се случва в последния момент. Ако трябва да бъдем честни подаръка почти винаги се купува в последния момент.

прочети още
99 Пожелания за Рожден ден за мъж и жена

Пожелание за рожден ден на любим човек, което той или тя никога няма да забрави! Вижте нашите 99 супер пожелания за рожден ден! Има ли нещо по-специално от рождения ден на човек? Денят, в който човек идва на този свят, започна неговото пътуване. Наше задължение е да пожелаем на близките, роднините и приятелите честит рожден ден и да го направим с любов. Звучи страхотно, но не винаги е лесно да се намери правилното пожелание, когато има толкова много възможности...

прочети още
Свети Валентин по Света

Това е денят на любовта ... или на омразата, в зависимост от вашата гледна точка. Денят на влюбените (14 февруари - вземете под внимание, мъже!) В България означава цветя, шоколад, ястия навън и екскурзии до супермаркета в последния момент за картичка. Но същото не може непременно да се каже за останалия свят, страните празнуват Свети Валентин по много различни начини. Може би в България също така доста голяма част от хората празнуват и Трфон Зарезан.

прочети още
5 причини да носите сребърни бижута

Среброто притежава много лечебни свойства и се използва от хората от векове. Доказано е, че „живият“ метал унищожава паразитите и вирусите, предпазва от инфекциозни заболявания и удължава човешкия живот. Според една легенда именно среброто е спасило Александър Македонски от сигурна смърт.

прочети още
Подаръци за Свети Валентин: кой е най-подходящят подарък?

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. Много се стараем в нашия блог да намирате наистина полезни идеи и приложими съвети. Затова в тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените.

прочети още
История на коледните подаръци

Подобно на много популярни коледни традиции, хората обменят подаръци от много дълго време. Въпреки че тенденциите и вкусовете на подаръците могат да се променят, жестът за придобиване, подготовка и даряване на нещо ценно за приятелите и семейството е нещо, което е почитано от хората по целия свят в чест на празничния период в продължение на хиляди години.

прочети още
10 съвета за дълготрайна и щастлива връзка

Предлагаме ви 10 съвета за щастливa и дълготрайна връзка: ... Много щастливи двойки споделят, че целувките и прегръдките правят ..

прочети още