Пеперуда Монарх в рамка

Във великолепието на нашата природа, пеперудата Монарх (Danaus plexippus) изпъква като един от най-известните и изящни представители на своя вид. Тази пеперуда принадлежи към семейство Nymphalidae и подсемейство Danainae. Характеризира се с невероятния си живописен външен вид и миграциите, които прави, което я прави важен обект на научни изследвания и поклонение на любителите на природата.

 

Един от най-уникалните аспекти на пеперудата Монарх е нейната миграция. Тези невероятни същества преминават наистина впечатляващи разстояния в рамките на своя животен цикъл. В зависимост от сезона, Монархите мигрират между северните и южните части на Северна Америка, като пътуват до хиляди километри. Техните миграционни пътища и стратегии са предмет на множество научни изследвания и вълнуващи за любителите на природата.

 

В рамките на продуктовата ни категория, препарираната пеперуда Монарх е представена във великолепна рамка с подходяща поставка. Тази изискана декоративна творба не само отразява красотата и елегантността на Монарха, но и предлага възможност за наслаждаване на този уникален природен артефакт в домашната обстановка. Нейните живописни цветове и изящни детайли я правят не просто декоративен елемент, а истинско произведение на изкуството.

 

Пристига в красива кутия за подарък, препарираната пеперуда Монарх е подходящият избор за всеки, който цени красотата на природата и желае да добави елегантност и стил в своя дом или да подари нещо уникално на близък човек.

 

Размар на рамката: 14 x 14 см.

Размер на пеперудата: 5,5 x 5 см. (възможни са отклонения до 0.5 см. в заависимост от екземпляра)

 

+ Поставка

+ Кутия за подарък

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!