Пеперуда Папилио Париж в рамка

Пеперудата Папилио Париж (Papilio paris) е част от разнообразното семейство на Papilionidae, което обхваща някои от най-известните и вълнуващи видове пеперуди по света. Тя е известна със своите уникални и изящни характеристики, които я правят предмет на интерес както за научни изследователи, така и за ценители на природата.

 

Папилио Париж е една от най-характерните и емблематични видове в своята група, известна със своите впечатляващи крила, които са наистина произведение на природното изкуство. Нейните крила са в смесени нюанси, което създава красиво визуално впечатление и я прави предмет на изключителен интерес.

 

Освен своята красота, пеперудата Папилио Париж е предмет на научни изследвания поради своето поведение и възможните влияния на околната среда върху нейната популация. Това я прави не само вълнуващ обект за изучаване, но и значим символ на биологичното разнообразие и запазването на екосистемите.

 

Представената в стилна рамка с поставка, препарираната пеперуда Папилио Париж не просто представлява красив декоративен елемент, но и има послание за свобода и стил. Тя е идеален подарък за любители на природата, колекционери и всички, които ценят естетиката и елегантността на природата. Пристига в красива кутия за подарък.

 

Размар на рамката: 14 x 14 см.

Размер на пеперудата: 6 x 5.5 см. (възможни са отклонения до 0.5 см. в заависимост от екземпляра)

 

+ Поставка

+ Кутия 

 

 

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!