Подаръци за Свети Валентин: кой е най-подходящят подарък?

Подаръци за Свети Валентин: кой е най-подходящят подарък?

23 януари 2021
  • Сподели:

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. Много се стараем в нашия блог да намирате наистина полезни идеи и приложими съвети. Затова в тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените. Започваме с уточнението, че всяка двойка е специална. Отправната Ви точка, когато подготвяте изненада на любимия човек, е какво би го зарадвало искрено. Универсалните символи на романтиката със сигурност работят перфектно за някои хора, но не биха се харесали на други. Затова Ви приканваме да прочетете внимателно идеите ни и да изберете тези, които ще имат хубав ефект за Вашите отношения.

 

Как да направим изненада за любимия човек?

 

 

 

 

Изненадите за 14 февруари са букети, картички и съвсем "неочаквани" вечери на свещи. Във всичко това, разбира се, няма нищо лошо. Но ключът към хубавата изненада е да направите един очакван ход, който да бъде последван от един неочакван. По този начин любимият човек ще се зарадва на това, което получава първо, и ще се съсредоточи върху него. Истинската изненада ще остане скрита до финала. Така ще елиминирате очакванията, които ще приключат с първия подарък или жест. Това ще Ви остави и свободно време до края на деня или уикенда, за да се подготвите да сюрпризирате партньора си наистина.

 

 

 

Оригинални идеи за 14 февруари

 

 

 

 

 

Нека започнем с уговорката, че сме големи хора и 14 февруари като дата не е чудно да съвпада с концепцията за празник на любовта. Ако искате да действате оригинално и същевременно да изпълните стереотипните ритуали за Свети Валентин, доста ще се затрудните. Ще се наложи да съчетаете резервацията в ресторант или приготвянето на вечеря с подготовката на оригинална изненада. Всичко това изисква много време. Изисква и да действате навреме, защото всички правят едно и също на този ден и имате титанична конкуренция. Затова, както споменахме още в предходния параграф, можете да подходите на принципа “Разделяй и владей”. В никакъв случай не Ви казваме да празнувате Свети Валентин два пъти, веднъж стандартно и веднъж интересно. Напротив, идеята ни е да подготвите малка романтична изненада за самия ден, да избегнете тълпите и да се насладите на празника през уикенда или дори чак на края на месеца. Така ще сте много по-спокойни и ще можете да празнувате без усещането за съревнование с всички останали двойки.

 

 

 

 

Ако Ви притеснява дали партньорът Ви ще одобри да отложите плановете, също имаме решение. Просто започнете по-рано с изненадите. Изберете наглед случаен ден в седмиците преди 14 февруари и направете малък романтичен жест. Нека посланието Ви бъде, че не е нужно да чакате до Свети Валентин и не е нужно да спирате тогава. Това ще балансира дейностите и ще даде сигурност на партньора Ви, че всичко си е в реда на нещата. Дори не е нужно да споменавам, че цените резервациите за самия ден и уикенда в същата седмица доста често са неоправдано завишени поради големия интерес. Разглеждайте новото разпределение на плановете така: по-добре е да вложите средствата по начин, който ще донесе повече щастие и на двама Ви, вместо да се съобразите с традицията.

 

 

Как да се подготвим за празника

 

 

 

 

 

 

Без значение кога сте решили да празнувате деня на влюбените, със сигурност ще трябва добре да се подготвите за празника. Тук не говорим просто господата да успеят да се вредят на опашките за цветя, а дамите задължително да си купят нов тоалет. Става дума първо да започнете на време да планирате какво точно ще правите. Не е нужно да Ви казваме да резервирате билети за кино, места в заведение или нощувки при пътуване много по-рано. Но каквото и да смятате да правите, не оставяйте самата подготовка за същия ден. Ако ще вечеряте вкъщи, купете продуктите предварително, тъй като изморителните опашки в супермаркетите далеч не са романтични. Ако отивате на официално място, изгладете дрехите си от предния ден. Минимизирайте прагматичните задачи и всичко ще се случи много по-лесно.

 

 

 

Романтични подаръци

 

 

 

 

 

 

 Романтичните подаръци преди винаги се асоциираха с розови балони и плюшени играчки. За щастие, все повече хора осъзнават, че романтиката е субективна и има свой смисъл. Този смисъл се състои в жестовете, които са важни по своему за конкретната двойка. Те може би няма да впечатлят другите двойки, но за Вас двамата са най-милия и важен жест. Може би стереотипите Ви притискат да се придържате към сърцата и червеното червило. Може би смятате, че празникът няма да бъде специален без тях. Замислете се обаче, че нищо не е специално, ако абсолютно всички го правят. Ако искате да впечатлите не само партньора си, но и околните, накарайте го да се почувства ценен по уникален начин. Тук идва ролята на подаръците за Свети Валентин, които искрено ще зарадват човека до Вас. Тук ще Ви дадем няколко съвета как да изберете какво да подарите. 

 

 

Подаръци за Св. Валентин за мъж

 

 

 

 

 

 

Подаръците за мъж за Свети Валентин могат да са абсолютно всичко. Да, това не звучи конкретно, но нашата логика е, че мъжете по-лесно се впечатляват от подаръци. Действително се оказва по-трудно да избираме подаръци за мъже. Но най-честата причина за това е, че не си даваме сметка от какво се интересуват в дадения момент. Накратко обаче, можем да Ви дадем няколко основни насоки. Помислете какви са темите, на които той Ви говори разпалено напоследък. Припомнете си каква покупка обмисля от известно време. Върнете се още по-назад и се опитайте да се сетите дали е споменавал, че иска нещо, което така и не се е решил да си вземе сам. Подобен подарък ще зарадва мъжа до Вас, понеже ще му покаже, че го цените и подхождате рационално към отношенията Ви. Ако все пак не се сещате винаги може да му подарите някоя от нашите патриотични тениски или комплекти за двойки те ще изненадат всеки и няма как да не се харесат от мъжа до вас. 

 

 

 

Свети Валентин + Трифон Зарезан

 

 

 

 

 

 

Нека поговорим по един очевиден въпрос, който вълнува дамите през февруари. Става дума за неудобното за много жени съвпадение на датата с Трифон Зарезан. По редица причини, в които не искаме да навлизаме, в обществото битува усещане за конфликт между двата празника. Това е изкуствен проблем, който спокойно можете да пренебрегнете напълно. Истината е, че двата празника са много сходни и единственият логичен подход е да ги отпразнувате заедно. Естествено, подаръците за Свети Валентин са и подарък за Трифон Зарезан, тъй като много често са свързани с вино. Когато започнете да мислите в тази насока, идеите за изненади бързо се избистрят. Дървеното буренце за вино, на което Трифон Зарезан би се зарадвал, всъщност е идеален подарък за мъж за Свети Валентин. Със сигурност вече се сещате за още много идеи в същия дух.

 

 

 

Отпразнувайте ги заедно

 

 

 

Щом сте дама и четете това, ще си позволим един личен призив към Вас. Недейте да критикувате Трифон Зарезан и не се присмивайте на мъжа за желанието му да отбележи празника. В момента, в който спрете да делите деня на мъжки и дамски празник, ще можете да се забавлявате истински. Като се замислим, шансовете за романтична вечеря без вино са наистина нищожни, особено през февруари. Фактът, че отивате в елегантно заведение, не е завоювана победа за цялото женско съсловие. Напротив, победа е, когато и двамата души в една двойка са доволни. Затова Ви предлагаме тази година да смекчите упреците или присмеха към Трифон Зарезан и да празнувате от сърце всичко, което Ви се празнува и на двамата.

 

 

 

Подаръци за Свети Валентин за жени

 

 

 

 

 

 

 

Подаръците за Свети Валентин за жени също не са сложен проблем. Както посъветвахме и дамите, най-хубавите изненади са тези, които карат човек да се чувства специален. В днешно време хората имат свободата да осъзнават и признават какво означава за тях да са специални. От Вас се иска да зарадвате дамата до себе си с изненада, която е точно за нея. Да, за много жени цветята и бонбоните са добро допълнение, но не са в центъра на вниманието. Хубавият подарък за Свети Валентин за жена следва да бъде романтичен по индивидуален начин.

 

 

 

Какви подаръци харесват жените?

 

 

 

 

 

 

Хубавата новина е, че жените не пропускат да споделят от какво се вълнуват или каква покупка обмислят. Лошата е, че трябва да побързате, понеже покупките често не търпят дълго обмисляне. Добре, нека да сме съвсем конкретни. Избирайте качествени подаръци за важните поводи. В ежедневието, когато искате да изненадате любимата, можете да експериментирате. Но на 14 февруари бъдете разумни и креативни. Една от най-сигурните покупки са вечните рози. Ние обаче въобще няма да Ви упрекнем, ако нямате никаква представа какъв тип роза да вземете. Затова Ви съветваме да изберете класически продукт с доказано качество, който без съмнение ще ѝ хареса. А за да сте наистина в десетката, вземете ѝ и някоя от нашите луксозни 3D картички. Комбинирайте я с пожелание заедно да вплитате романтиката във всеки свой ден и няма начин да не я впечатлите. Ако искате повече идеи за подарък разгледайте сайта ни.

 

Луксозни подаръци за жени

 

 

 

 

 

 

 

Както казахме преди малко, обикновените, по-дребни подаръци са чудесен избор са делничния ден, в който искате да ѝ припомните колко държите на нея. Няма обаче нищо учудващо в това, че търсите наистина зашеметяващ подарък за Свети Валентин за дамата до себе си. Ако ситуацията е такава, добре е да мислите мащабно. Единият вариант (този, който повечето хора предпочитат) е да комбинирате няколко малки изненади. Когато знаете какво правите обаче, печелившият ход е да изберете един голям подарък за 14 февруари, с който да я зарадвате истински. Тук вече говорим за луксозни подаръци за жени. В зависимост от предпочитанията можете да избирате от различна тематика. Вярвайте ни обаче, че розите са много по-впечатляващи и далеч по-издръжливи, когато са от злато. Може да поднесе те позлатена роза в луксозна кутия, която е ръчна изработка и е нещо просто уникално.

 

 

 

 

 

 

 

Това са нашите съвети за избор на подарък за Свети Валентин. Припомняме Ви, че най-хубавата изненада е тази, която поднасяте по елегантен начин. Разбира се, това означава да я придружите с хубаво романтично пожелание, с което да изразите нежността си. Празникът на любовта не би имал своето очарование, ако не дава възможност на влюбените да покажат колко държат един на друг по най-разнообразни начини. Затова бързаме да Ви успокоим, че със сигурност ще изберете най-хубавия подарък, щом е за правилния човек. Но за всеки случай сме насреща да Ви помогнем с решението и да Ви подкрепим в подготовката за най-оригиналната изненада за празника.

 

Ние толкова обичаме подаръците, че даже пишем статии за тях.

 

Разгледайте сайта ни и вземете наистина уникален подарък, който носи послание и усмивка на човекът до вас.