Шапка идиотка Dreamer

Бяла шапка идиотка с черен надпис "Dreamer" е модерен и стилен аксесоар, който не само ще подчертае вашата индивидуалност, но и ще ви предостави комфорт през всеки ден. Шапката е изработена от висококачествени материали, които я правят мека и приятна за носене.

 

На предната и част се намира черен надпис "Dreamer", който добавя уникален акцент и излъчва послание за креативност, мечти и амбиции. Тази дизайнерска шапка ще покаже на света, че сте човек, който смело следва своите мечти и не се страхува да ги преследва.

 

Обиколката на шапката е 58 см, като това прави модела подходящ за по-голям брой хора с различни размери на главата. С лека и удобна форма, тази шапка ще се адаптира перфектно към вашата глава, осигурявайки оптимално прилягане.

 

Този модел е отличен избор както за ежедневни облекла, така и за специални поводи. Комбинирайте го с вашите любими дрехи и аксесоари, за да създадете уникален и стилен външен вид, който ще привлича внимание и ще ви носи усмивки от пътешествието ви към осъществяване на мечтите ви.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!