Сребърен пръстен Куче

Сребърен пръстен с универсален размер във формата на куче дакел.

Вдъхновете се от най-добрия приятел на човека и носете своята любов към кучетата с този уникален сребърен пръстен във формата на дакел. Този нежен и изразителен аксесоар е идеален начин да покажете вашата привързаност към четириногите компаньони и да добавите стил към вашия облик.

 

Реализъм в дизайна: Пръстенът е изработен с невероятно реалистични детайли, които ви накарват да се чувствате, като че ли сте взели вашето драго куче и го носите на ръката си. Този дизайн придава на пръстена автентичен и забавен вид.

 

Универсален размер: Пръстенът се предлага в универсален размер, който лесно се приспособява към различни размери на пръстите. Това го прави отличен избор за подарък без стреса да се опитвате да откриете точния размер.

 

Този пръстен е създаден, за да изразите вашата страст и обич към кучетата. Той е подходящ не само за собственици на дакели, но и за всички, които обичат кучетата и тяхната безусловна привързаност.

 

Идеален подарък: Този сребърен пръстен във формата на куче е перфектният подарък за всеки, който обича кучета и животните. Независимо дали става въпрос за рожден ден, празничен повод или просто желание да изразите своята любов, този пръстен е неповторим и значим подарък.

 

Тегло: 1.7 гр.

 

Пръстенът пристига във велурена торбичка за подарък.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!