Уред за подмладяване и терапия на лице, 5 в 1

 • Кат. номер:9521

Уред за мезотерапия 5+1 с функции за: електропорация, мезопорация радиочестотен лифтинг, електро-мускулна стимулация, фотонна терапия
(EMS + MP + EP + RF + LED)

 

Мезотерапия и радиочестотен лифтинг

Мезотерапията е метод за въвеждане на специално подбрани вещества в различните слоеве на кожата. Мезотерапията се извършва при понижаване на тонуса на кожата на лицето, при  бръчки, купероза (разширени съдове), хиперпигментни петна, при необходимост от освежаване цвета на лицето, проблемна кожа, след различни оперативни вмешателства.

Повишаването на пропускливоста на кожата се реализира чрез електропорация. Електропорацията води до временна реорганизация на клетъчната мембрана (епидермаланата бариера) и появата на множество каналчета, по които водата и други активни вещества могат да проникнат през епидермиса. Едновременно с това комбинацията от електропулсация и електрофореза/електроосмоза (насочено движение на молекули в електрическо поле) придвижва веществата до целевите структури, многократно усилвайки доставката на препарати в дълбоките слоеве на кожата. 

  Профилактика и корекция на възрастови изменения на кожата на лицето, шията и деколтето – подобряване цвета на лицето, хидратиране, повишаване еластичността на кожата, корекция на пигментация, изглаждане на бръчки;

 

EMS (електро-мускулна стимулация), MP (мезопорация), EP (електропорация), RF (радиочестотна терапия), LED терапия
Микротокова терапия:
Използват се четири елемента, за да се гарантира, че електрическият ток стимулира мускулната тъкан много внимателно, предизвиквайки вторично мускулно движение, което запазва еластичността и гъвкавостта на кожата.

 

ФОТОН ТЕРАПИЯ


Червена светлина (415 nm-450 nm)
Стимулира производството на колаген. Колагенът е основният протеин, използван за възстановяване на увредена тъкан и старата тъкан. Най-добър за фини линии, намаляване на размера на порите.

Синя светлина (430nm-450 нанометра):
Акнето бактерии съдържат Порфирините; Синята светлина е в състояние да убие Порфирините дължи на високия афинитет с тази дължина на вълната. Освен това Синята светлина има успокояващ действие, в резултат на ефективна свръхчувствителност.

Зелена светлина: (520 -530nm)
а) Биологични ефекти: това е естествен цвят, неутрален и стабилен ефект между синьо и жълто функцията;
б) терапевтичен ефект: при мазна кожа, черни точки, акне и др .

Жълта светлина (580nm-590nm)

Осигурява достатъчно кислород до кожата,стяга и повдига кожата

 

Това устройство обхваща широк спектър от процедури за лице и шия, чрез 6-те ПРОГРАМИ на лечение с радиочестота на дълбочина и вибрация, електростимулиращо, чрез стимулиране на кръвообращението, действащо на клетъчно ниво чрез активиране на увредени клетки и стимулиране на производството на протеини и колаген, необходим за подмладяване на клетките.

 

Устройството е предназначено за лечение на лицето, шията, раменете и може да се използва като цяло върху всяка област на тялото.
Устройството има следните функции:

 • Микроток: стимулира мускулната тъкан, като по този начин спомага за поддържане на еластичността и еластичността на кожата.
 • Електропорация: помага на макромолекулните компоненти - колаген и хиалуронова киселина - да проникнат в дълбокия слой на кожата.
 • Мезопорация: помага на активните съставки да проникнат по-дълбоко в кожата.
 • Радиочестота: увеличава производството на колаген, подобрява кръвообращението.
 • Светлина

 

Лекува широк спектър от кожни проблеми, като:

 • Набръчкана кожа
 • Суха кожа
 • Обезцветена кожа
 • Пореста и неправилна кожа
 • Кожа, съставена от клетки, които имат тежък метаболизъм
 • Кожа със затворени пори, неспособна да абсорбира кремове или процедури Бръчки и други неправилни образувания
 • Кожа с повишена секреция на сиебум
 • Кожа с пъпки или черни точки

 

Предлагаме да използвате устройството 2-3 пъти седмично, по 10 минути, заедно с гел или серум (в зависимост от козметичното лечение, което искате да извършите).
За избора на кремове предлагаме да се консултирате с козметични специалисти или дерматолози.
Батерията, след пълно зареждане, издържа до 3-4 часа употреба.

 

Начин на използване:


1. Поставете конектора на USB кабела в устройството.
2. Почистете лицето си, нанесете серум или крем върху лицето.
3. Натиснете бутона POWER, за да регулирате нивото на интензивност. Натискането веднъж означава ниво на интензивност 1; два/три/четири/пет пъти означава ниво 2/3/4/5; шест пъти изключва устройството. 4. Натиснете бутона LED SEL за избор на различна LED светлина. Натискането веднъж е червена светлина; два/три/четири/пет/шест пъти е зелена/синя/жълта/розова/премигваща розова светлина; седем пъти, за да изключите LED режима.
5. Движете устройството бавно до лицето си. То автоматично ще се изключи след 10 мин. употреба.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!