Зъбен душ с 4 приставки

Зъбен душ с 4 приставки и 3 режима на работа представлява иновативно решение за подобряване на вашата устна хигиена. Този съвременен душ за уста е снабден с няколко ключови характеристики, които го правят ефективен и удобен за употреба.

 

Основни характеристики:

 

  1. Четири приставки: Зъбният душ е оборудван с четири различни приставки, предназначени да отговарят на разнообразните ви нужди за почистване на зъби и венци. Тези приставки включват различни форми и размери на струи, за да се осигури максимално покритие на всички участъци на устата.

  2. Три режима на работа: Зъбният душ предоставя три различни режима на работа, които ви позволяват да изберете най-подходящия за вас начин на използване. Тези режими включват:

    • Пулсиращ масаж: Подходящ за нежно масажиране на венците и стимулиране на кръвообращението.
    • Почистване с ниско налягане: За ефективно премахване на налепи и остатъци от храна от зъбите и между тях.
    • Почистване с високо налягане: Идеален за по-интензивно и дълбоко почистване на зъбите и венците.
  3. Въртяща се на 360 градуса глава: За да улесни използването и да осигури оптимално покритие, зъбният душ разполага с въртяща се глава, която може да се движи във всички посоки. Това позволява на потребителя да достигне труднодостъпни зони и да почисти венците и зъбите с лекота.

  4. Водоустойчив: Зъбният душ е напълно водоустойчив, което означава, че можете да го използвате в банята без опасност от повреди или проблеми със захранването. Тази характеристика го прави подходящ за използване и по време на душ или вана.

Този зъбен душ се предлага като надеждно и удобно решение за поддържане на вашата устна хигиена и ефективното почистване на зъбите и венците ви. С неговата функционалност и водоустойчивост, този продукт предоставя перфектния баланс между удобство и ефективност.

 

Помага за намаляване на риска от заболевания на венците и кариеси, като осигурява ефективно премахване на налепи и остатъци от храна, които са трудни за достигане с обичайната четка за зъби.

 

Освен това, зъбният душ с 4 приставки и 3 режима на работа е идеален за цялото семейство, тъй като разнообразните приставки и режими го правят подходящ за всички членове на домакинството, независимо от техните индивидуални нужди за устна грижа.

 

С лесната употреба, водоустойчивостта и въртящата се глава за 360 градуса, този зъбен душ предоставя комфорт и ефективност при почистването на зъбите и венците ви. Той е идеален избор за всички, които търсят иновативно и съвременно решение за поддържане на своята устна хигиена и здраве.

Златна роза 

Цена: 19.99 лв.                                                                                                                                                                                 

поръчай
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!